Profilen hittades inte
Ditt konto är låst...
Profilen har blivit borttagen
Logga in med Facebook Logga in med Google

Användarvilkor

När du skapar en profil på findroommate.se godkänner du att du har läst och förstått de aktuella regler för användare av findroommate.se. 

Villkor för att skapa och använding av profil på Findroommate.se 

- Findroommate.se avskriver sig allt ansvar när det gäller användarens personliga bilder. Findroommate.se kan inte hållas ansvariga för uppladdning av filer eller bilder med upphovsrätt. Men vi strävar efter att ta bort profiler som bryter mot denna policy. 

- Genom att ange din emailadress accepterar du samtidigt att du vill mottaga nyhetsbrev från Findroommate.se. Det är också en säkerhet om du skulle glömma ditt lösenord eftersom det automatiskt kan skickas till din email. Nyhetsbrev kan innehålla reklam och kampanjer.

- Det är inte tillåtet att ange kontaktinformation i din profil eller i ditt användarnamn, eller uppmuntra på något annat sätt att kringgå findroommate.se s inbyggda kontaktsystem, såvida det inte sker under senare del av kontakten för praktiska skäl. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ta bort en profil om vi tror att profilen försöker kringgå vårt kontakt-system. 

- Det är olagligt att ange en falsk (någon annans) emailadress. Fall av trakasserier eller fusk kommer att anmälas till polisen med IP-nummer och tid för skapande av profilen. 

- Det är olagligt att ange någon annans mobiltelefon nr. Fall av trakasserier kommer att anmälas till polisen med IP-nummer och tid för skapandet av profilen 

- Det är inte nödvändigt att du anger varken mobiltlf.nr. el. emailadress men vi rekommenderar det för att till fullo utnyttja findroommate.se s funktioner. 

- Du kan endast göra ändringar och se din profil när du är inloggad. Det är ditt eget ansvar att lösenord, emailadress och liknande information förblir konfidentiellt, så att andra inte har tillgång till det. Av denna anledning kan findroommate.se inte hållas ansvarig för ändringar i din profil eller ändringar av din kontoinformation om någon loggar in på ditt konto genom att använda ditt lösenord. Det är helt ditt ansvar att du och bara du använder och känner till lösenordet. 

- Findroommate.se förbehåller sig rätten att ta bort/ändra profiler som använder findroommate.se kommersiellt eller innehåller någon form av reklam som är kränkande, diskriminerande eller på något sätt inte är acceptabel nivå. Findroommate.se accepterar inte något innehåll av implicit eller explicit sexuell karaktär. Detta gäller även om du lägger till en bild på profil. Findroommate.se accepterar inte att du anger din adress, telefonnummer eller annan information som kan identifiera dig. 

- Findroommate.se förbehåller sig rätten att radera profiler vi bedömer är oseriösa eller på något annat sätt inte innehåller sanningsenlig information. 

- Det är inte tillåtet att skapa en profil som kan kopplas ihop med en annan person. Likaså är det inte tillåtet att lämna ut andras emailadresser, adresser, telefonnummer eller annan kontaktinformation. Fall av trakasserier kommer att anmälas till polisen med det IP-nummer och tid för skapandet av profilen. 

- Det är inte tillåtet att skicka eller vidarebefordra meddelanden på Findroommate.se innehållande kommersiellt, kränkande, diskriminerande innehåll, kedjebrev eller kontaktuppgifter för andra personer. 

- Genom att skapa en profil på findroommate.se godkänner du samtidigt att findroommate.se får visa din profil för användare hos findroommate.se både via email och sidvisningar på findroommate.se. En profilvisning kan innehålla information om dina politiska åsikter, religion, sexualitet och liknande information om du har angett detta på din profil. På samma sätt kan vi visa din profil med information och bilder på samarbetspartnersidor eller i samband med annonsering. Om du vill ta bort denna överenskommelse, kan du ta bort det på din profil.

- Alla personuppgifter behandlas konfidentiellt och kommer inte att lämnas ut till någon annan part utan användarens godkännande. 

- Det är inte tillåtet att bjuda in eller annonsera arrangemang som på något sett ger ekonomisk vinning för arrangören. Det vill säga händelser med förskottsbetalning, gästlistor eller annat organiserat innehåll är inte tillåtet på findroommate.se 

- Findroommate.se strävar efter om möjligt för att visa de mest relevanta annonserna. Relevansen bestäms av den information du fyller i på din profil på findroommate.se 

- Findroommate.se förbehåller sig rätten att ta bort profiler utan vidare, för brott mot de tidigare nämda regler. 

- Findroommate.se förbehåller sig rätten att använda användarens profilbild på banners och på annonser på andra partnersidor. 

- Findroommate.se kan när som helst ta bort (radera) en profil utan varning om en eller flera av ovanstående krav inte uppfylls. Detta gäller även om du är Guld Roommate eller använder gratis profil. Eventuell återstående betald Guld Roommate tid återbetalas inte om du inte uppfyller ovanstående krav.