Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Söker student för att hyra ett rum i min 2a

All information about the room

Address:
,
Rent:
5,000 kr
Deposit:
5,000 kr
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Rental period:
Under 6 months
Size:
15 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej!

Söker en student inneboende som gillar umgås med sin rumskompis och är riktigt seriösa med sina studier på universitet. Boendet är mycket fräscht och modernt, möblerat rum på 15 kvm och innehåller säng, skrivbord och garderob ledigt from 10/10 och tills 01/30/2022 för 3 månader. Det är en delad lägenhet med 2 sovrum du får tillgång till köket och badrummet förutom mitt sovrum som är privat. Ett väldigt lugnt och trevligt område i Rymdtorget . Busslinjerna: 58,74 passerar genom området, finns ICA i närheten. Det tar cirka 30 minuter till Nordstan med buss.
Jag letar efter en högskolans student med en bra attityd, ordningsam, lugn och rökfria. Hyran ligger på 5000 SEK/månad och det ingår bredband, el och värmt vatten.
Jag begär en Depositionsavgift när du flyttar in , alltså en månadshyra som du sedan får tillbaka när du flyttar ut. Skicka gärna en kort beskrivning av dig om du är intresserad. Jag kommer tyvärr inte hinna att svara alla, men du kommer att bli kontaktad om du fått erbjudande om visningen. Inflyttning kan ske med kort varsel efter överenskommelse.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 32
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Never parties
+ Read more