Profilen hittades inte
Ditt konto är låst...
Profilen har blivit borttagen
Logga in med Facebook Logga in med Google

Gänget bakom Findroommate

Om Findroommate

Vi vet att det kan vara riktigt svårt att som ung eller studerande hitta en egen bostad. Priserna på lägenheterna i storstäderna är väldigt höga, och kan oftast inte betalas av en ensam ungdom. Därför har vi skapat en tjänst som gör det lättare för dig att hitta andra bostadssökande, så ni tillsammans kan hitta en plats att bo på. Ju flera ni är, desto billigare blir det för alla att hyra en lägenhet. Dessutom har vi också en häftiga hyresvärdar här, som vill hyra ut ett rum i deras bostad till dig.

Vi är ett ungt och engagerat gäng som sitter på Østerbro i Köpenhamn. Skriv till oss om du har några frågor. Vi gör vårt allra bästa för att besvara alla dina frågor :)

Kristian Matthes

VD & Grundare

Kristian är vår VD, ansvarig för dagliga driften och findroommates strategi. Kristian bygger vårt team i Danmark och utrikes. Dessutom har han en kärlek till produktutveckling och arbetar mycket nära med tekniker under utveckling av våra tjänster.

Savo Pekic

CTO & Grundare

Savo är ansvarig för utveckling av findroommates hemsidor och innehåller på sidorna. Savo håller fingret på pulsen när det handlar om spännande produkter och tjänster. Utvecklingsteamet är jätteviktigt för Savo, och konsten att hitta talanger som kan bidraga på deras eget unika sätt.

Allan Tim Hansen

Utvecklare

Allan är senaste tillskottet i utvecklingsteamet. Med stor ansvarskänsla och lust att lära sig mera, utför Allan allt mycket grundligt. Han startar inget utan att ha gjort ett stort förarbete. Hans passion är att skapa något som kan användas och uppskattas av tusentals användare.

Cecilie Bøggild

Kundtjänst

Cecilie är våran söta kollega i kundtjänsten som sitter klar att hjälpa dig med att använda findroommate. Du kan kontakta henne genom formulär här eller genom att skriva till henne på chatten. Det finns (nästan) inga dumma frågor. Ps. Cecilie är ingen support-bot. Hon är en riktig människa :)

Jakob Holmberg

Marknadschef